If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
159 1.9 дизелак ама не от авто къща за 20 000 и да си скубеш косите после ами чистак бърсак, като даваш 20-те бона за първоначална вноска и ти оставт още горе-долу 25 000 за 5 год и си свиркаш!
Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ
To 159 чисто нова от магазина ми се струва не особено изгодна, защото цената не е от най-силните й страни и само истински алфа фен би я платил. Да не говорим за трагичното гаранционно сервизно обслужване поради което една част от собствениците й са го жертвали в името да не влизат в разни филми.
Да добавя към чуденките ти и Crosswagon Q4 - доста удачно решение за нашите условия.
Особено, ако трябва да сменя специално удължените за целта части по окачването Нещо не мога да повярвам, че Кросвагона има много по-здраво окачване от моят стандартен вагон...
Особено, ако трябва да сменя специално удължените за целта части по окачването Нещо не мога да повярвам, че Кросвагона има много по-здраво окачване от моят стандартен вагон...
Е да но поне кората, генерацията и картера са на по-високо... пък и разликата във височината не е единствения бонус тук - 4х4 си е 4х4 на непочистените ни пътища
Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Абе ... много отдавна съм го мисли за кросвагона, ама ... нещо не ме кефи отзад бе ... знам ли ... много ми е странен отзад ...
А относно окачването ... наистина ли е по-високо ?
А нещо подсилено няма ли ?
„За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек
Колега мога да ти отговоря на въпроса за gt-то.Имам минати вече около 12000 хил. км с него и засега нямам никакви проблеми с колата(като изключим,че с бащата преебахме турбото ].Подръжката на колата изобщо не е скъпа.. и точно там е предимството караш кола 2006-7 година а подръжката и е като на кола 98-9 година .Разходът в София ми е 9.5 някъде(колата е с чип и рядко слиза под 2800 оборота ) извънградско 150-60 5.5 ми дава някъде
Bmw 535d LCI 410WHP(Hybrid turbo FMIC) 12.8 -400m
BMW F13 M6
BMW X6 3.5d
Mini cooper r56 lci
Alfa romeo Gt 1.9 jtd Eibach anti roll bars, eibach springs,Koni suspension, gtb2056vzk,Fmic, full exhaust 76mm, Quife, brembo brakes 330mm
SPRINTAUTO Service
Колега мога да ти отговоря на въпроса за gt-то.Имам минати вече около 12000 хил. км с него и засега нямам никакви проблеми с колата(като изключим,че с бащата преебахме турбото ].Подръжката на колата изобщо не е скъпа.. и точно там е предимството караш кола 2006-7 година а подръжката и е като на кола 98-9 година .Разходът в София ми е 9.5 някъде(колата е с чип и рядко слиза под 2800 оборота ) извънградско 150-60 5.5 ми дава някъде
Добре, а сега сериозно ... отзад могат ли да седнат 3ма човека, без да умрат ?
Има ли наистина място отзад ?
Багажника как е ... ?
---------- Post added at 15:49 ---------- Previous post was at 15:34 ----------
И ... как преебахте турбото ?
„За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек
Май ме навихте за GT-то ... като, че ли ми е рано да минавам в пенсия с лимузини ...
Аре сега да се върнем в началото ... къде да закарам една GT, която харесам, за да я прегледат ?
Е ... четох там, ама то не са интриги, не са едни ... п*тки, майни ... не ща въобще да се вра там ...
А относно 147цата ... тайния замисъл е живот и здраве по-натам да сменя пунтото със 147
Е ... четох там, ама то не са интриги, не са едни ... п*тки, майни ... не ща въобще да се вра там ...
А относно 147цата ... тайния замисъл е живот и здраве по-натам да сменя пунтото със 147
Ами отиди в официалния сервиз, ама какво ще ти кажат ... Божа работа
Comment